Hei siellä jossain!
On kulunut muutama päivä, etten ole pahemmin kirjoittanut tähän blogiin. Tämän blogin alkuperäinen tarkoitus oli päästä sinuiksi itsensä kanssa. Käydä läpi menneisyyttä uusin katsein. Tujottaa ajan suuren meren halki ja katsoa, millainen oli joskus ollut.
Onnistuin mielestäni hyvin.
Tärkeätä ei ollut kieliopin täydellisyys.
Tärkeätä ei ollut sanojen sointi.
Tärkeätä oli  kertoa ja sanoja muistojaan.

Aueta.
Olen siis saavuttanut määränpääni toistaiseksi. Sisälläni ollut palo on tavallaan sammunut tämän yhden asian suhteen. Mutta kirjoittamisen kaipuu ei ole kadonnut mihinkään. Aion jatkaa tätä blogia toisellaisella tavalla. En enää sukeltaen menneisyyteeni, vaan  liikkuen nykyhetkessä ja liikkuen tarinoiden maailmassa. Maailma on täynnä kertomuksia, ja haluan kertoa niistä ainakin osan.Ihan riippuen, kuinka paljon jaksan. Olen hankkinut taas uuden domainin itselleni, johon aion siirtää tällä hetkellä kesken olevat tarinani ja tuoda ne toisella tavalla esiin.

Tämä blogi elää ilman kuvia, mutta tarinoihini aion taas liittää pitkän ajan jälkeen kuvia. Sillä kuvien luominen on minulle jotain yhtä  mukavaa kuin sanojen sykertäminen. Tosin kuvien luominen ei ole yhtä vuolasta ja nopeaa, mutta... Kuvat ovat itseluotuja eivätkä valokuvia. Kun uusi domainin on valmis, niin ehkä valoitan sen paikkaa tällä vuodatuksen palstallani tai sitten en. Aika näyttää, miten asiat kulkevat.
Masennus.

Tänään olen väsymyksen ja masennuksen uhri. Sisälläni on hajallaolemisen syke. Mutta elämää pitää katsoa aurinkoisin silmin ja uskoa hyvään - vaikka maailma on muuttumassa mustemmaksi; melkein yhtä mustaksi kuin siinä kirjoitelmassa, jota pidän pääluomuksenani. 

Toivon kuitenkin, että ne mustat pilvet, jotka liehuvat taivaan horisontissa eivät kasva. Sillä tulevaisuus on täysin mielipuolinen. Sitä ei voi laittaa niihin selviin pilttuihin, joita yritettiin jo toisen maailmansodan aattopäivinä. Ihmiset ja kansakunnat ovat ennalta-arvaamattomia - ei niille ole tärkeitä miettiä muiden kuin itsensä intressejä. Kansakunnat voivat syöksyä mielipuolisuuksiin ilman, että kuuntelevat kenenkään neuvoja.

Joten.
Aina on syytä olla pessimistinen sekä optimistinen tässä maailmassa.
Aina.

Minä uskon kuitenkin hyvään. Toivottavasti sinäkin vaitonainen hahmo siellä jossain uskot. 
Hyvää kevättä,
R.