Janna rakasti pikku tyttöään yli kaiken.

Pieni kultasilmäinen kaunotar.

Nepsunenu.

Vaikka tyttö oli melkoinen vahinko, niin silti tämä oli maailman ihanin olento.

Vaikka tyttöä oli joutunut yksin paijamaan, vaihtamaan vaippoja ja pitämään elossa, niin Janna ei voinut rakastaa pikku kultaansa enemmän.

Tänään oli Jannan rahat vähissä. Mutta naisen luonto ei antanut periksi. Aina oli olemassa keinoja, joilla homma hoituisi.

Homma piti hoitaa non-grata. Tyttö tiesi, että idea kyllä onnistuisi ravintolassakin, mutta hän oli hieman liian tuttu siellä kaikille - ja hän halusi tehdä tämän verhojen takana.

Chat. Tuo paikka, missä tavata nimettömästi miehiä.

Chat. Paikka, jota janna aikoi nyt hyödyntää.

Chat on yleensä täynnä miehiä. Piti vain löytää oikealla paikkakunnalla asuva ja riittävän varakas. Sänky oli Jannalle niin tuttu paikka, että häntä ei hävettänyt lainkaan käyttää tätä keinoa hyväkseen.

-Jos suostuisin tapamaan sua, niin suostuisitko maksamaan, oli ovela kysymys jonka Janna heitti muutaman keskusteluhetken jälkeen. Siis niiden hetkien jälkeen, kun ensin oli kysytty: Mikä on pituus ja painos ja mistä olet? Sekä tietenkin rintjen kokoa - unohtamattaa kuvaa ja ikää.

Kaikkien joukosta löytyi mies, jolla tuntui olevan rahaa. Vanhempi herrasmies. Tovin keskustelun jälkeen Janna antoi puhelinnumeronsa miehelle ja pyysi soittamaan. Miten helppoa tämä olikaan.

Puhuttiin puhelimessa. Mies kuulosti ihan mukavalta. Sovittiin hinnasta. Mies oli valmis maksamaan aika korkeaa taksaa. No sehän Jannalle kelpasi. Sovittiin tapaamisesta. Nopeasti. Miehellä oli kiire.

Periaatteessa kaikki sujui aivan hyvin. Mies saapui. Hän oli vanhempi herrasmies, kuten oli jo käynyt ilmi. Janna epäili, että tämä oli hieman kertonut iästään satuja, mutta ei puuttunut aiheeseen. Janna tarkasti, että pikkuinen oli omassa huonessaan unessa ja vei miehen sänkyyn.

Sänkyssä tapahtui pieni ongelma, jota Janna ei ymmärtänyt. Miehen erektio ei toiminut toivotulla tavalla. Homma ei sananmukaan mennyt aivan putkeen.

Enkä ole kiihottava, janna pohti.

Hän ei kuitenkaan siinä voinut tuoda yllättäviä ajatuksiaan esiin. Janna ei muistanut, että kenenkään kanssa olisi aikaissemmin käynyt näin.

Jonkin aikaa yritettiin ja sitten annettiin olla.

"Kondoomit ovat hieman hankalia," mies tokaisi selitykseksi. Hän veti vaateensa ja lähti. Mies ei ollut saanut.

Janna istui vuoteellaan pitkän tovin tapahtuneen jälkeen. Hänellä oli pieni kolaus sisällään. Miksi oli käynyt näin. Kukaan ei ollut koskaan ennen reakoinut Jannan kauneuteen tällä tavalla.

Tuntui kuin ylpeyttä olisi loukattu. Mutta rahaa oli kuitenkin tullut. Nyt oli varaa maksaa muutaman laskun ja ostaa pikkuiselle jotain tärkeää. Ei tarvinnut pyytää äitsyltä apua.

jokin naputti naisen sisällä.

Toivottavasti olen kaunis, hän pohti katsoessaan myöhemmin itseään pelistä.

Olenhan minä?